Chai med kanel, kardemomme og honning

4 personer

5 kardemommekapsler, 2 kanelstænger, 6 sorte peberkorn, 4 dl. mælk – den du foretrækker, 4 dl. vand, 3 tsk. yasminte – en god én, 1-2 spsk. honning, stødt kanel

Rist kardemommekapsler, kanelstænger og peberkorn af i en gryde til der opstår en aromatisk duft. Hæld mælk og vand over og lad det simre 5-10 min. Tilsæt teen, tag gryden af varmen, og lad téen trække i 5 min. Sigt chaien og smag den til med honning. Servér den varme chai i tykke glas med en ske og drys med kanel.

Hjemmebagte småkager er ikke værst til chai, ligesom den er en suveræn varm drik til brunch.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s