Nem julepynt alle kan lave

Her kan alle være med, store som små. Når jeg laver julepynt skal der være noget for alle at lave, både de små i familien men også dem der måske ikke besidder kreative fingre. Det handler om hyggeligt samvær og et godt resultat.

Filt hjerter

Du skal bruge kraftigt filt – 3 mm – og gerne mere til de helt store hjerter. Glimrende for små hænder at øve sig på inden glanspapirhjerterne.

Til 10-15 cm store hjerter bruges 3 mm. filt. Brug samme fremgangsmåde som hvis du fletter almindelige glanspapirhjerter. Klip de to halvdele ud i to forskellige farver filt og så er du klar.

Jeg har hjerter der er 30 cm. store, og som er flettet i 5 m.m. filt. Glimrende i vinduerne.

  

De små hjerter er søde når de hænger i “klynger”.

Nisser til ophæng

Her skal du bruge nogle kræmmerhuse af stål el. lign. Gå på opdagelse i havecentre, de har tit kræmmerhuse til udendørsbrug i den kolde tid. De er glimrende til denne pynt, og er de ikke røde kan de jo altid lakeres røde med lidt spraymaling.

Ud over kræmmerhuse skal du bruge lyst kokos, af den slags man bruger i blomsterdekorationer, samt små træperler, rød snor og en limpistol.

Start med at tråde en lang snor til ophæng m. en træperle. De to ender skal ud gennem den spidse ende på kræmmerhuset, perlen bliver inde i kræmmerhuset. Nu har du ophænget klar. Form lidt kokos, groft eller fint alt efter smag, til en let kugle og lim den fast i kanten på kræmmerhusets åbning. Til sidst limes en træperle, næsen, på kanten af kræmmerhusets åbning.

Så er du færdig. Lettere kan det vist ikke være vel?

  

Også denne pynt er sød i “klynger”.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s