Bacon leverpostej – gluten og laktosefri

Den her postej blev også til i dag. Det er ikke en lchf udgave, men det kunne den sagtens blive med kokosmælk og kokosfiber. Never the less, den her blev faktisk til en lækker let grovhakket bacon leverpostej.

Faktisk tager det ikke lang tid fra tilberedning til man har den færdigbagte postej…..og så er det en udgave uden unødvendige tilsætningsstoffer….og SMAGEN, den bestemmer man jo så også selv!

Opvarm ovnen til 170 grader.

Ingredienser – Denne opskrift giver 4-5 små forme eller to store

700 g. kalve eller svinelever

300 g. spæk (få den hakket af slagteren, det er lettest)

150 g. bacon

2 stk. æg str. M/L

1 spsk. tørret rosmarin

1 spsk. allehånde

1 tsk. muskatnød

friskkværnet peber

2 spsk. fish sauce

1 tsk. salt

1 stort løg

1 fed hvidløg

4 dl. soyamælk

50 g. fuldkorns rismel

50 g. avocado olie

Start med at hakke lever, bacon og spæk, i en foodprocessor, tilsæt dernæst de øvrige ingredienser – minus soyamælk, rismel og avocado olie. Lad blandingen køre lidt, eller så finthakket du ønsker den.

Varm soyamælk og avocado olie langsomt op, i en lille gryde, tilsæt rismel og pisk blandingen til en jævn grød. Lad blandingen køle lidt af, inden den hældes langsomt i foodprocessoren. Lad blandingen køre lidt, så alt blandes godt.

Hæld postejen op i formene. Stil formene i en større form, og hæld vand i til ca. 1 cm. under formens kant. Der må ikke komme vand i postejen.

Sæt formene i ovnen og bag postejerne i ca. 45 min.

IMG_0727

Ind i ovnen….

IMG_0738

Sådan! Færdig bagt postej 🙂

IMG_0741

….og så skal der smages 😉

Den opmærksomme læser har måske opdaget, jeg ikke har “brød” under postejen. Det er fordi jeg ganske enkelt ikke har behovet. Man kan sagtens spise den med eller uden 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s