kokos havregryns kugler – glutenfri lchf

I går nærmest snublede jeg over disse lækkerbidder. Jeg ville have lavet gammeldags havregrynskugler, dog i en mere lchf venlig version….og så blev det til disse velsmagende kokos kugler….uhmmmmm…..

IMG_0190

Ingredienser – lchf udgaven

3 dl. kokosmel (den grove/revet kokos)

1 spsk kokos fibre

1 1/2 dl. kokos olie

1 tsk. vanilje pulver

1/2 dl. fryse tørret hindbær

2 spsk. agave sirup

2 spsk. stærk kaffe

3 tsk. rom essens

1/2 dl. raw kakao

Overtræk og pynt

100 – 150 g. mørk chokolade min. 70 %

kokos mel (jeg kørte den mere fin i kaffemøllen)

Smelt kokos olien og tilsæt de øvrige ingredienser. Man kan bruge en foodprocessor, så bliver massen mere en slik udgave 🙂

Smag på massen – skal der mere vanilje i…eller måske agavesirup?

Rul nogle kugler i passende størrelser – lidt større end en hasselnød er fint. Lad kokoskuglerne køle af i fryseren, de behøver ikke være frosne, herefter overtrækkes de med smeltet chokolade. Chokoladen “størkner” hurtigere på denne måde 🙂

IMG_0186

 

Kokos havregryns kugler – Den glutenfri version 🙂

1  dl. kokosmel (den grove/revet kokos)

2 dl. glutenfri havregryn

1 spsk smagsneutral soya protein

1 1/2 dl. kokos olie

1 tsk. vanilje pulver

1/2 dl. fryse tørret hindbær

2 spsk. agave sirup

2 spsk. stærk kaffe

3 tsk. rom essens

1/2 dl. raw kakao

Overtræk og pynt

100 – 150 g. smeltet mørk chokolade 70 % – en glutenfri version

kokos mel (jeg kørte den mere fin i kaffemøllen)

Følg samme procedure som foroven 🙂

IMG_0181

Kan holde sig en uges tid i køleskab, men kan sagtens fryses til senere brug.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s