Aubergine Bruschetta

Jeg prøver nogle gange at gå andre veje for at finde nyt tilbehør til middagsretter. Da jeg prøver at undgå brød erstatninger, bliver det tit til grøntsagsudgaver. Disse aubergine bruschettaer er ingen undtagelse. De smager godt, og kan serveres til stort set alt godt kød eller grillet fisk 🙂

Ingredienser  4 – 6 pers. 

2 stk. aubergine

1 tomat – udkernet

1 rød peberfrugt

2 hvidløg

oregano, salt, peber

100 g. revet ost – emmentaler eller mozzarella

avocado olie til stegning

Skær auberginerne i 1 cm. tykke skiver. Steg skiverne på en grill pande i lidt olie. Udkern tomaten og skær den i små tern, det samme med peberfrugten. Steg begge dele i lidt avocado olie til væsken er stort set væk. Auberginerne kan ikke suge væske, som skivet brød vil gøre, derfor har man ikke brug for væden fra grøntsagerne. Tilsæt krydderierne og presset hvidløg. Afkøl grøntsagerne og tilsæt revet eller fint skåret mozzarella.

IMG_1749

IMG_1750

Fordel fyldet på de ristede auberginer. Jeg begik fejlen ikke at forsteje grøntsagerne, da jeg afprøvede opskriften første gang. Det gav en masse væske i bradepanden, det vil jeg undgå næste gang 🙂

IMG_1752

Bag aubergine bruschettaerne  i ovnen, ved 180 – 200 grader, til osten er gylden og sprød. De er nu klar til servering.

IMG_1753

 

Her er de serveret til en omgang frikadeller og en dejlig grov salat.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s