lchf Pizza

Den her pizza kan du skære i, bage deep pan eller tyndere, OG man kan spise den med hånden. Den bliver ikke sprød som en normal pizza, men ganske OK 🙂

IMG_1760

Ingredienser til 1 stor eller 2 mindre bunde

2 dl. græsk yoghurt

5 stk. æg str. M/L

50 g. sesam mel – Funktionel Mad

100 g. solsikke kerner – malet til mel

3 spsk. Fiber HUSK

50 g. macademianøddeolie

1 tsk. salt

2 tsk. bagepulver

1/2 dl. vand

Bland alle ingredienser sammen og lad dejen stå og trække i 10 – 15 min. Beklæd en bradepande, eller to tærteforme m. lige kant, med bagepapir. Glat dejen ud med en dejskraber. Dyp den i vand det gør arbejdet lettere. Bunden bages ved 175 grader i 20 – 25 min.

IMG_1755

IMG_1756

Sådan! Nu er pizzaen klar til at få tomatsovs og fyld på.

Jeg laver en sovs af flåede tomater, lidt olie, oregano, salt, peber, hvidløg…evt. lidt røget paprika.

Fordel tomatsovsen over pizzaen i tilpas mængde, herefter kommes det ønskede fyld på.

Min favorit

oksekød, gorgonzola, marksvampe, løg, bacon, mozzarella ost i skiver, revet emmentaler

Efterbages til kødet er stegt og baconen sprød, ca. 15 min – men tjek undervejs, måske skal den have lidt mere eller mindre. Ovne varmer forskelligt, så der kan være behov for justeringer.

IMG_1759

Servér en god sprød salat til og lidt god olivenolie dryppet over pizzaen og salaten.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s