Dybstegte rejer – glutenfri LCHF

Jeg har savnet at kunne lave paneringer til både almindelig stegning og friture.
Den her opskrift er til dybstegte rejer, og de blev ret gode.

Ingredienser
500 g. Tiger rejer eller store Grønlandske rejer
1 dl. mandelmel
2 stk. sammenpiskede æg

Afdryp rejerne let og vend dem i mandelmel. Herefter vendes rejerne i de sammenpiskede æg.
Steges i god olie til de er gyldne. Det er lettest at bruge en gaffel for at fordele rejerne i olien, de klumper let sammen.
De stegte rejer lægges på fedtsugende papir så sprødheden bevares.
IMG_1932.JPG
Rejerne vendes i mandelmel

IMG_1933.JPG

IMG_1934.JPG
Sammenpiskede æg vendes i.

IMG_1935.JPG
Gyldentstegte….lækkert!

Spises med det samme evt. med aioli eller avocado dip.

Aioli
God mayonaise røres med presset hvidløg.

Avocado dip
1 stk. Avocado
1 dl. Creme fraiche eller græsk yoghurt
1 fed hvidløg – presset
Salt, peber og lidt citron saft

Alle ingredienser blendes med en stavblender. Stilles på køl til dippen skal bruges.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s