Tunsalat

Tunsalat kan, som mange salater, varieres i det uendelige. Det giver gode muligheder, når man lige har lyst til en lille lækker anretning eller bare en hurtig frokost 🙂

I dag fik jeg lavet denne tunsalat. Den må have været god, for der var kun en lille rest tilbage i skålen efter frokost.

Ingredienser 6 – 8 pers.

2 dåser tun i vand – vandet presses fra

1/2 rødløg – hakket fint

1 syrligt æble – skåret i små tern

1 rød peber – skåret i små tern

1 gulerod – skåret i små tern

1 spsk. frisk citron saft

2 dl. kvark

1 dl. skyr

2 spsk. mayonaise

1 tsk. timian – gerne citron timian

salt og peber

Alle ingredienser vendes sammen og stilles på køl. Lad alle smagene trække godt igennem. Anret på en tallerken sammen med en lille salat af peberfrugt, agurk, salatblade og persille eller på stykke ristet brød.

IMG_2049

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s