Coleslaw m. appelsinsaft

Denne coleslaw er altid et sikkert hit hos os, den er frisk, og passer til stort set alle former for kød. Man kan lave den fuldfed og uden sødemiddel, eller som her holde lidt igen med fedtet og bruge appelsinsaft som sødemiddel.

Ingredienser 6-8 personer

1/2 junglekål – man kan også bruge hvidkål eller spidskål

3 store gulerødder

saft fra 1 appelsin

100 g. mayonaise

200 g. græsk yoghurt 2 %

1 spsk. dijon sennep

smag til med salt og peber

Fin snit kål med en god skarp kniv, og riv gulerødderne groft på et rivejern, pres saften fra appelsinen og tilsæt den til kål og gulerødder. Hvis man har en køkkenmaskine med råkostjern, kan man sagtens bruge den. Min har en tendens til næsten at finhakke grøntsagerne, så jeg bruger en god kniv og et rivejern. Rør mayonaise, yoghurt og dijon sennep sammen, smag til med salt og peber. Vend dressingen i kål blandingen og lad den stå og trække en times tid, eller mere, i køleskabet.

Nemt og enkelt, og så smager coleslawen fortrinligt 🙂

IMG_0447

Velbekomme

 

Reklamer

One response to “Coleslaw m. appelsinsaft

  1. Pingback: Pulled beef – et langtids projekt | krissekrasse·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s