Burger boller lchf

Denne opskrift er lige afprøvet i dag, og den er helt perfekt som middags- eller burger bolle.

Opskriften rækker til 4 store boller.

Ingredienser

4 æg str. L

1 dl. græsk yoghurt

1 spsk. smagsneutral kokosolie

1/2 dl. sesamfrø

1/2 dl. Chia frø

1/2 dl. sesammel

2 spsk. FiberHusk

2 tsk. salt

2 tsk. bagepulver

1 tsk. oregano, humuskrydderi, timian, rosmarin, dild eller anden krydderurt der lige passer til det der skal i bollen 🙂

TIP! Man kan sagtens komme yndlingsosten i dejen – Lav en fordybning i bollen og kom en god tsk. ost i…eller hvad med hakkede soltørrede tomater, også en mulighed 🙂

lidt olivenolie til at pensle med + sesamfrø til pynt

For varm ovn til 180 grader.

Bland alle ingredienser godt sammen, rækkefølgen er ikke vigtig. Lad dejen samle sig små 10 min, og form så fire boller. Det gøres lettest med en ske eller hænder – fugt med vand.

Sæt bollerne i ovnen på næst øverste rille. Bages i 20 min. Tjek bollerne, de skal have taget farve. Køl af og flæk…. så er du klar til fyldet.

IMG_3301

IMG_3302

Denne her har fået følgende fyld

IMG_3304

Ingredienser

1 spsk. græsk yoghurt

1 spsk. mayonnaise

1 tsk. tørret dild

lidt peber

1 dl. rejer – uden lage

et par gode skiver røget laks

tomater uden kernehuset

salat, agurk og rødløg

Smagte super skønt. Lækker bolle med en god sej skorpe, lidt ligesom en almindelig burgerbolle faktisk. Hvad skal du have i din? 🙂

Reklamer

One response to “Burger boller lchf

  1. Pingback: Pulled beef – et langtids projekt | krissekrasse·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s