En ordentlig grillet hakkedreng

En hakkebøf er altid godt på grillen…. en “tunet” hakkebøf er endnu bedre!

Til 600 g hakket oksekød 7-12% blandes med

  • 3 spsk hakkede ansjosfileter
  • 1 lille glad gode kapers
  • 1-2 spsk frisk, hakket merian eller oregano
  • Salt og peber

Ælt det hele godt sammen med næverne, og form tre, fire eller fem bøffer. Lad dem stå sætte sig lidt.

Tilbehør: letkogte hvide asparges i baconsvøb – færdigstegt på grillen, bagt kartoffel med kryddersmør og en lækker blander salat.

Hvide asparges koges i 4-5 min., køles af og vikles med bacon. Steges på grillen til baconen er stegt.

Bøfferne grilles fire,fem min på hver side – stegetiden afhænger af bøffernes tykkelse. toppes med basilikumpesto ved servering.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s