Lidt om tanken bag bloggen

Denne blog handler om alle de gode idéer, og al den inspiration, vi går og får i hverdagen, og hvordan vi sætter handling på. Jeg lader mig tit inspirere af hvad der er i mine omgivelser. Det kan være en måde klæde sig på, kunst, brugskunst, madlavning osv. Vi udtrykker os på alle mulige måder, det er det kreativitet handler om for mig.

Jeg blev, for en “menneskealder” siden, uddannet som butiksdekoratør. Uddannelsen kom dog aldrig rigtig i brug, bortset fra et par freelance opgaver hist og pist. Det jeg mest har brugt uddannelsen til, er forståelsen og kendskabet til forskelllige materialer som maling, papir, ler, tråd m.m. Gennem årene har jeg brugt denne viden til at opmuntre mine egne børn til at udtrykke sig kreativt, ligesom jeg har opmuntret de små børn jeg har passet gennem årene som dagplejer. Der har altid været adgang til papir og farver, ligesom vi har fremstillet utallige dekorationer, lavet mad og bagt sammen. Nogle gange skulle der tænkes lidt i, hvordan noget kunne gøres tilgængeligt for helt små børn, andre gange har jeg lært af de børnene. Deres umiddelbarhed gør dem i stand til at være langt mere eksperimentelle, end vi er når vi bliver voksne, hvor vi gerne vil opnå et stilfuldt udtryk. Det er der ikke noget galt i, det er bare ofte det “der stikker ud”, der får os til at flytte os i nye retninger.

I dag arbejder jeg som socialpædagog, og bruger min fritid på at være kreativ. Den kreative erfaring jeg har fået gennem årene, vil jeg gerne dele med andre. Kan de bruges som de er, er det fint, kan de bruges som inspiration til noget nyt, er det også fint. Det er rart at få tilbagemeldinger, både på det jeg har lavet, men også råd og idéer til hvordan man også kan gøre. Det er jo det det handler om, at dele idéerne, forklare dem så andre kan bruge dem, og få flere til at kaste sig ud i alle mulige inspirerende, sjove og udfordrende projekter.

God fornøjelse med kreativiteten 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s